Stockholsmessen februar 2017
På standen i begynnelsen av februar kom besøkende til en spennende, fargerik og moderne stand som inneholdt ikke bare en, men flere nyheter til blant annet skolemiljøet. Nyhetene ble tatt meget godt i mot av de som kom innom og vi har stor tro på at møblene vil slå an på det norske markedet. Designet av "Atlas" elevbord og elevstol er det Pierre Sindre og Patrick Bengtsson som har stått for!
Alle møblene er tenkt leveringsklare fra slutten av mai d.å., med et lite forbehold. Kontakt oss for priser.

"Atlas"
Atlas er den ny serien til skolemiljøet som inneholder elevbord og elevstol. På messen ble møblene vist i en fargepalett av rød, gul og turkis med bordplate i hvitpigmentert eik høytrykkslaminat. Stativet var lakkert med pulverlakk i en matt nyanse. Standard fargepalett vil nok være en noe blankere lakk, på grunn av motstanddyktighet. Vi håper å få fargene som vist på messen med i standardpaletten, men dette er enda ikke bestemt. Det samme gjelder høytrykkslaminatet på bordplaten.

"Atlas" elevbord
Elevbordet kan du få med "hylle" under bordet eller bare som en enkel bordplate. Velger du bord med hylle kan borplaten stilles inn i to forskjellige "høyder", en som er rett eller en som heller litt nedover. Hyllen under bordet er i resonansfri stål - og gir et lett og luftig uttrykk. Integrert i bordet er et opphengsbeslag for stol. Stativet til bordet kan du få i justerbar høyde fra 69-90 cm eller du kan velge mellom tre faste stativer i høyden 72 cm, 80 cm eller 90 cm. Størrelse på bordplaten er B70 cm x D60 cm, B120 cm x D60 cm eller B140 cm x D70 cm.

"Atlas" elevstol
Elevstolen kan du få med fire ben eller med bakoverhengt stativ. Stol med fire ben fås i sittehøyde 44 cm, 52 cm eller 62 cm. Den bakoverhengte varianten fås i sittehøyde 48 cm, 56 cm eller 66 cm. Stolen med bakoverhengt stativ har inkludert et trinnløst fotbrett som er festet med en klemme rundt stolbena og som enkelt justeres opp eller ned ved behov med å løsne to skruer. Stolene henges enkelt opp under bordplaten hvor det er sveiset inn et integrert opphengsbesalg.

En sten - flere stener
"Sten" er vår nye puff som enkelt kan sammenkobles med andre puffer og danne en rett linje, en sirkel eller kanskje i sikk-sakk? Muligehtene er mange med en puff som måler 42 cm i sittehøyde og har en omkrets på 40 cm. Blant alle våre tekstiler skal det ikke være vanskelig å finne en type med ønsket design og farge.

"Tittin" sofagruppe
"Tittin" er en videreutvikling av "Tittut" lenestol og sofa, hvor barna kunne kikke ut gjennom et kikkehull på sidene. "Tittin" har et enkelt, luftig og moderne design. Serien får du i stol, 2-seter og 3-seter. Sittedelen og ryggen er adskilt for å unngå smuss-oppsamling og forenkler rengjøringen. En behagelig, men stram sofa som passer inn i de fleste miljøer.